Messi Neymar skyn as onstuimige PSG eindig Japan-toer in styl

Christophe Galtier, die nuwe afrigter van Paris Saint-Germain, het gesê dat sy span “twee doele te veel” laat vaar het ondanks Lionel Messi en Neymar se dodelike kombinasie in Maandag se 6-2-slag van Gamba Osaka. Messi en Neymar het elk een doel aangeteken toe 'n rampspoedige PSG hul voorseisoentoer na Japan met hul derde agtereenvolgende oorwinning voltooi het.

Die Franse Superbeker-wedstryd tussen die kampioene van Frankryk en Nantes vind nou op 31 Julie in Tel Aviv plaas.

Galtier het beweer dat die teenstanders van die J-liga gedurende hul binnelandse seisoen "ons gedruk het om ons fisieke vlak te verhoog" nadat hy vir die eerste keer bevel oor die hele span geneem het sedert hy hierdie somer vanaf Nice by PSG aangesluit het.

Na PSG se derde wedstryd in soveel dae, het hy opgemerk: "Ons het baie geoefen, ons het baie gespeel met min rustyd."

Ek is egter uiteindelik tevrede met hierdie wedstryd en die drie wedstryde wat ons hier in Japan gespeel het.

Beide ster-aanvallers Neymar en Messi het aan die eerste 70 minute se spel teen Gamba deelgeneem, met Neymar wat 'n strafdoel in die eerste helfte aangeteken het en Messi se doel gehelp het.

In die tweede helfte het Messi dit vooruitbetaal deur Neymar los te laat om die Brasiliaan se tweede doel van die wedstryd aan te teken.

Nadat hy vir die laaste 30 minute vervang is, het Kylian Mbappe uiteindelik sy naam op die telbord geplaas met 'n laat strafdoel.

PSG het ook doele van Nuno Mendes en Pablo Sarabia gehad, maar Galtier was ontsteld oor hoe sy span twee doele losgelaat het aan Gamba, wat nou 16de in die J-liga-puntelys is.

Hy het bygevoeg dat ons twee doele prysgegee het, wat twee te veel is, so daar is nog baie werk om te doen.

“Ek hoop dat selfs wanneer ons 'n groot voorsprong het, dit ons moeiliker sal maak om te verslaan om spanverdediging te speel. Ons moet beter georganiseer word.”

PSG het Urawa Reds 3-0 verslaan drie dae nadat hulle Kawasaki Frontale Woensdag met 2-1 in hul eerste wedstryd in Japan verslaan het.