La Lliga: el doblet de Benzema contra l'Elx ajuda al Reial Madrid a superar el Barcelona a la segona posició

La Lliga: el Reial Madrid va cedir el lideratge a la segona part davant l'Elx en el seu enfrontament decisiu, però un doblet al final de Karim Benzema els va ajudar a remuntar i anotar 3 punts crucials dissabte.

El doblet de Karim Benzema va ajudar el Reial Madrid a anotar 3 punts crucials contra l'Elx dissabte (Foto Reuters)

DESTACAR

• El Reial Madrid va guanyar l'Elx per 2-1, gràcies a l'última victòria de Benzema
  • La victòria va situar el Reial Madrid per davant del Barcelona en el segon lloc de la classificació de la lliga
  • L'actual campió, el Reial Madrid, està a 5 punts del líder Atlético de Madrid, que té un partit menys

L'aposta del Reial Madrid per defensar el títol de Lliga està molt viva, ja que el campió va aconseguir una remuntada davant l'Elx en el seu partit de Lliga dissabte a l'estadi Alfredo Di Stefano.

La victòria va situar el Reial Madrid a la segona posició de la classificació amb 57 punts, a cinc del líder Atlètic de Madrid, que dissabte visita el Getafe i un per davant del tercer classificat, Barcelona, ​​que dilluns rep l'Osca.

El Reial Madrid necessitava els 3 punts dissabte per mantenir-se al dia amb els líders Atlètic de Madrid i Barcelona, ​​​​però va caure al 0-1 al minut 61 quan el defensa de l'Elx Dani Calvo va marcar un cap a la xarxa.

El Real no va baixar les espatlles davant un Elx decidit i va seguir avançant. La pressió ha funcionat quan Karim Benzema ha rematat de cap a l'empat al minut 73. Just quan semblava que el Madrid acabaria amb només un punt del partit, Benzema va marcar un gol de la victòria en el temps de descompte: una volea exquisida per posar el Reial 2 -1 per davant.

Benzema ha estat en bona forma amb la Real en el passat recent. Va ser el davanter estrella que va marcar un gol al final de l'empat contra l'Atlètic de Madrid la setmana passada.

La jugada de Zinedine Zidane de no començar amb Toni Kroos i Luka Modric li va funcionar en contra, però el tàctic francès va posar el duet de migcampista poc després que l'Elx s'hagués avançat. La victòria de dissabte també va suposar el retorn del capità Sergio Ramos, que es va operar al genoll fa dos mesos.