El Manchester City ha d'acceptar la bogeria del futbol: Pep Guardiola

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, va atribuir l'última derrota del seu equip a la Lliga de Campions a la naturalesa imprevisible d'aquest esport, després de la notable remuntada tardana del Reial Madrid per arribar a la final.

El City va avançar per 1-0 al Santiago Bernabéu la nit i 5-3 en el global de cap al minut 90 fins que el substitut Rodrygo va marcar dos gols en 88 segons per enviar el partit a la pròrroga.

Després va marcar el guanyador des del punt de penal per enviar el 13 vegades campió del Reial Madrid a enfrontar-se al Liverpool a la final del 28 de maig a París.

Pel que fa al City, els propietaris del club amb seu a Abu Dhabi hi han invertit molts diners durant els últims 14 anys, però encara no han guanyat l'Eurocopa.

Abans i després del gol de Riyad Mahrez a 17 minuts del final, els de Guardiola van tenir moltes ocasions de gol.

Els jugadors senten la pressió en una semifinal i volen fer-ho bé. "No hem fet el millor possible, però això és normal perquè els jugadors senten la pressió en una semifinal i volen fer-ho bé".

LLEGEIX MÉS: El Reial Madrid va sorprendre el Manchester City per arribar a la final de la Champions

“Quan es tracta de futbol, ​​poden passar coses. Hem d'afrontar-ho".

El Madrid també ha hagut de tornar al Bernabéu per vèncer el Paris Saint-Germain i el Chelsea en les dues darreres jornades.

Però abans del gol de Rodrygo, els campions d'Espanya no havien fet ni un xut a porteria.

El brasiler es va aixecar per sobre dels altres per marcar un cop de cap en el primer minut de la pròrroga.

“Millor després de marcar el gol. Vam aprendre a jugar i marcar el ritme, i els jugadors es van sentir a gust. “Guardiola es va afegir a la llista de persones.

“No és que hagin estat atacant i atacant en els últims 10 minuts, i t'has fet mal. No del tot! Cinc jugadors van entrar a l'àrea, entre ells (Eder) Milito i Vinicius Junior. Han centrat i han marcat dos gols”.

Per evitar acabar la temporada sense trofeu per primera vegada en cinc anys, el City ha de superar ràpidament una altra dolorosa sortida europea.

De moment, queden quatre partits per a la Premier League. Els campions anglesos tenen un punt d'avantatge sobre el Liverpool al capdavant.

Encara queden quatre partits per a l'equip de Pep Guardiola. "Ara necessitem temps per pensar-hi i tornar amb la nostra gent a casa i els nostres últims quatre partits", va dir.