At spille med Virat Kohli er et af højdepunkterne i min karriere, han er en meget interessant person: Shane Watson

Den tidligere australske allroundspiller Shane Watson har sagt, at det at spille sammen med Virat Kohli for RCB var et af højdepunkterne i hans karriere, og at den indiske kaptajn er en "meget interessant person".

Shane Watson og Virat Kohli spillede sammen på RCB (Billede fra Twitter)

SKILLE SIG UD

  • Shane Watson sagde, at det at spille med Virat Kohli er et af højdepunkterne i hans karriere.
  • Watson afslørede 2 grunde til at afsløre, hvorfor det var en fantastisk oplevelse at spille sammen med Kohli
  • Shane Watson og Virat spillede sammen for RCB i 2 år

Den tidligere australske allroundspiller Shane Watson har vundet to 50+ verdensmesterskaber, IPL-trofæer og spillet sammen med mange af spillets store, men et af højdepunkterne i hans karriere har været at dele omklædningsrummet med Indiens kaptajn Virat Kohli. på Royal Challengers Bangalore (RCB) i IPL.

Da Rajasthan Royals (RR) forsvandt i 2 år, købte RCB Watson til 2016 IPL. Han fortsatte med at spille 2 sæsoner med franchisen, der endnu ikke har vundet det eftertragtede trofæ. Watson, der annoncerede sin pensionering fra alle former for cricket efter Chennai Super Kings (CSK) rejse sluttede ved IPL 2020, har delt to grunde til, hvorfor hans oplevelse med at spille sammen med Kohli var "en utrolig oplevelse. “.

Den 39-årige har også talt om den sydafrikanske stjerne AB de Villiers, også en del af RCB-setuppet. Shane Watson sagde, at du skal tænde for fjernsynet, når De Villiers slår.

“Et af højdepunkterne i min karriere er at spille med Virat på RCB. Det var en utrolig oplevelse af to grunde. At kende Virat, bare være i stand til at forstå, hvad der får ham til at tikke på og uden for banen og bare de store lag af en person, som han også har, "sagde Watson på Grade Cricketer-podcasten.

"Han er ikke kun cricket, han er en meget interessant person, også interesseret i andre mennesker. Men også AB de Villiers hos RCB, du skal bare tænde dit tv, når han spiller.”