Roma led en

Jose Mourinho sagde, at hans Roma-hold led en "psykologisk nedtur" efter at have indkasseret tre

mål på kun syv minutter under deres tab i Juventus.

Roma var foran 3-1 med kun 20 minutter tilbage før Juves utrolige comeback.

Romas Lorenzo Pellegrini fik også et sent straffespark reddet af Wojciech Szczesny efter Matthijs

de Ligt sendte et ekstra rødt kort i håndbold.

“Vi var perfekte i 70 minutter; Men efter det havde vi et følelsesmæssigt sammenbrud,”

Mourinho fortalte DAZN.

"Når der er et problem, skal du være i stand til at komme dig og bevise, hvad du er

lavet af, Men der er nogle mennesker i omklædningsrummet, der bare er lidt for smukke, men en

lidt svag. ”
Mourinhos hold inkluderede lejekontrakten Ainsley Maitland og Niles i deres start XI for

kun anden gang, tog føringen efter 11 minutter, da Tammy Abraham nikkede hjem

Jordan Veretouts hjørne fra den nærmeste stolpe for sit 14. mål på tværs af alle kampe i kampen

nuværende kampagne.

Paulo Dybala udlignede for Juve kort før pausen. Han scorede med en ustyret indsats for at

hjørnet fra nær kanten af ​​nettet.

Henrikh Mkhitaryan genoprettede Romas føring lige før begyndelsen af ​​anden halvleg efter

hans langdistance-angreb blev smadret over Daniele Rugani, før han løb over Szczesny

før Pellegrinis øjeblik scorede et spektakulært 25-yard frispark i øverste hjørne,

sætter Romas hold på randen af ​​en let sejr.

Men Juves comeback blev udløst i det 70. minut, hvor Manuel Locatelli headede

hjem Alvaro Moratas kryds, lavet fra 6 yards.

Så, to minutter senere, fik indskiftede Dejan Kulusevski sit tætte strejke indledningsvis

afvist som offside, Men beslutningen blev ophævet efter en forlænget videoassistent

dommercheck.

Forsvarsspilleren Mattia De Sciglio, der var indskifter, udløste latter blandt spillerne efter

han ramte vinderen i nederste hjørne inde fra zonen.

Der var masser af drama at hente i de sidste 10 minutter af kampen, da center-

back De Light blev udvist for en anden forseelse, der kunne reserveres, fordi han blokerede Abrahams skud forbi

strækker sin arm ind i zonen.

Pellegrini scorede plet-sparket, men Szczesny havde ret i sin vurdering og sparkede

bolden af ​​vejen.

Sejren holder Juventus fem point tre point efter Atalanta og ligger femte sidst

plads til Champions League-positionen efter at have slået Udinese med 6-2. Roma bliver inde