Liverpooleko zaleek Kante Chelsea erdilaria goraipatzen dute

Liverpooleko zaleek Kante Chelsea erdilaria goraipatzen dute.

Liverpoolek postu gehiago galdu zuen igandean Premier Leagueko tituluaren lasterketan Stamford Bridgen Chelsea irabazi ez zuelako. Bi taldeek 2-2ko berdinketa jokatu zuten, eta Liverpooleko zaleek N'Golo Kante txalotu dute.

Liverpoolek Manchester Cityrengandik 12 puntura sartu zuen partidan, Pep Guardiolaren taldeak Arsenalen aurka berandu garaipena lortu ostean, The Emiratesen. Gorritxoek irabazi behar zuten defizita zifra biren azpitik mantentzeko.

Gorriak ondo hasi ziren, baina oso bestelakoa izan zitekeen. Sadio Manek erraz ikusi ahal izan zuen gorria ukondo bategatik César Azpilicuetaren lehen minutuan. Manek berak ireki zuen markagailua, AFCONen aurkako azken partidan.

Era berean, Mo Salah AFCONera joan eta Egipton jokatzekotan da, baina ez Liverpoolen beste gol bikain bat sartu aurretik. Baina 2-2 iritsi zen atsedenaldirako, Mateo Kovacicen gol zoragarriari eta Christian Pulisicen ahaleginari esker.

Zer diote Liverpooleko zaleek Kante Chelseako erdilariari buruz?

30 urteko Kantek Chelsearen asistentzia jaso zuen, Pulisic-en gola sortuz, baita hiru pase gako egin ere, WhoScored-en arabera. Hori izan zen bere taldekideetako bat baino gehiago. Bi sarrera, hiru barneraketa, 63 paseetatik 73.

2018ko Munduko Kopako irabazlearen emanaldiaren masterclass bat. Liverpooleko zale askok Twitter-era hartu zuten 30 milioi £ ikusi ostean (BBC) Kante Chelseako izarrak distira egiten du Stamford Bridgen, eta askok txalotu zuten frantziarra.