Roma kärsi a

Jose Mourinho sanoi, että hänen Roma-joukkueensa kärsi "psykologisesta lamasta" päästettyään kolmeen maaliin

maalia vain seitsemässä minuutissa Juventuksen tappion aikana.

Roma johti 3-1, kun Juven uskomatonta paluuta oli jäljellä vain 20 minuuttia.

Roman Lorenzo Pellegrini sai myös myöhäisen rangaistuspotkun, jonka Wojciech Szczesny torjui Matthijsin jälkeen.

de Ligt lähetti ylimääräisen punaisen kortin käsipallossa.

”Olimme täydellisiä 70 minuuttia; sen jälkeen saimme kuitenkin emotionaalisen romahduksen."

Mourinho kertoi DAZN:lle.

”Kun on ongelma, sinun pitäisi pystyä toipumaan ja todistamaan, mitä olet

valmistettu, Mutta pukuhuoneessa on ihmisiä, jotka ovat vain hieman liian kauniita, mutta a

vähän heikko. ”
Mourinhon joukkue sisälsi lainasopimuksen Ainsley Maitlandin ja Nilesin aloitussarjaansa

vasta toisella kerralla siirtyi johtoon 11 minuutin jälkeen, kun Tammy Abraham nyökkäsi kotiin

Jordan Veretoutin kulman lähitolpasta hänen 14. maalinsa kaikissa otteluissa

nykyinen kampanja.

Paulo Dybala tasoitti Juven hieman ennen puoliaikaa. Hän teki maalin ohjaamattomalla yrityksellä

kulmaan verkon reunan läheltä.

Henrikh Mkhitaryan palautti Romalle johdon juuri ennen toisen puoliajan alkua jälkeen

hänen pitkän kantaman iskunsa murskattiin Daniele Ruganin yli ennen kuin hän lensi Szczesnyn yli

ennen kuin Pellegrini teki upean 25 jaardin vapaapotkun yläkulmaan,

saattoi Roman joukkueen helpon voiton partaalle.

Mutta Juven paluu käynnistyi 70. minuutilla, jolloin Manuel Locatelli puski.

koti Alvaro Moratan risti, tehty 6 jaardista.

Sitten, kaksi minuuttia myöhemmin, vaihtopelaaja Dejan Kulusevski iski lähietäisyydeltä

hylättiin paitsiossa, mutta päätös kumottiin laajennetun videoavustajan jälkeen

erotuomarin tarkastus.

Vaihdossa ollut puolustaja Mattia De Sciglio sai pelaajien keskuudessa naurua sen jälkeen

hän löi voittajaa alanurkkaan alueen sisältä.

Pelin viimeisillä 10 minuutilla oli paljon draamaa, kun keskus-

takaisin De Light erotettiin toisesta kirjattavasta rikoksesta, koska hän esti Abrahamin laukauksen

ojentaen kätensä alueelle.

Pellegrini teki pistepotkun, mutta Szczesny oli oikeassa arviossaan ja potkaisi

pallo pois tieltä.

Voitto pitää Juventuksen viisi pistettä kolme pistettä Atalantan jäljessä ja on viidentenä

sijalle Mestarien liigan voittamisen jälkeen Udinesen maalein 6-2. Roma jää sisään