UEFA Champions League: Roberto Firmino auttaa Liverpoolia voittamaan Benfican etenemään välieriin.

3-3 tasapeli Benfican kanssa keskiviikkona tarkoitti, että Liverpool kohtaa Villarrealin Mestarien liigan välierissä. Toisella puoliajalla Roberto Firmino teki kaksi maalia ja teki kokonaistilanteeksi 6-4.

Juergen Kloppin joukkue johti pelin lopussa 3-1, mutta vieraat tekivät kaksi myöhässä tehtyä maalia tehdäkseen pelistä jännittävämmän.

LUE LISÄÄ: Manchester City voitti Atletico Madridin ja eteni UEFA:n Mestarien liigan välieriin.

Maalivahti Ibrahima Konaten voimakas pusku 21. minuutilla toi Liverpoolin johtoon. Benfican hyökkääjä Darwin Nunez esti paitsioyrityksen ennen Konaten maalia.

Goncalo Ramosin maali 11. minuutilla toi Benfican tasolle Alisson Beckerin kanssa. James Milnerin takkaus Ramosille laatikossa sai Ramosin, joka voitti Beckerin.

Kuitenkin tauon jälkeen brasilialainen hyökkääjä Firmino teki kaksi maalia Liverpoolille, kun he yrittivät päästä välieriin kolmannen kerran viimeisen viiden vuoden aikana.

Se ei kuitenkaan toiminut Benficalle. Roman Yaremchuk ja Nunez tekivät molemmat maaleja, joita pidettiin aluksi paitsiossa, mutta sallittiin VAR-arvioinnin jälkeen.

Lisäksi Nunez teki hylätyn maalin pelin viimeisellä minuutilla.