Hoʻi hou ʻo Money Heist i ke ahi manuahi ma ka Episode Hope

Hoʻi hou ʻo Money Heist i ke ahi manuahi ma ka Episode Hope. 

Ua hoʻolaha ʻo Garena i ka ʻāpana ʻelua ma ʻO ke ahi ahi'O ka hui 'ana me Money Heist. Malia paha, ʻo ia ka mea i hopu ai i nā mea pāʻani he nui o ka honua i ka hāʻule o ka makahiki i hala. 

Mai ka la 3 a hiki i ka la 14 o Dekemaba, E hoʻi hou ʻo Money Heist i ke ahi manuahi me kahi hanana i loko o ka pāʻani i kapa ʻia ʻo Final Episode: Raid and Run. E hōʻike ana ka hanana i nā mikiona hou, nā mea hui like ʻole, a me nā hana no ka hoʻopili ʻana ma ka pāpaho pūnaewele.

"Ke kūkulu nei ʻo Free Fire x Money Heist i kēia makahiki ʻelua ma luna o ka hoʻokipa maikaʻi a mākou i ʻike ai i ka hanana mua o ka crossover i ka makahiki i hala. 

Manaʻo mākou i ke ʻano o ka ʻike a kā mākou mea pāʻani e makemake ai a nānā i nā ala e hoʻokomo ai i kēia i loko o ka honua Free Fire. 

ʻO ka ʻikepili hiki ke hoʻohui i nā kaiāulu - i loko a i waho paha o ka pāʻani ka mea a mākou e makemake ai e hoʻolauleʻa ma o kēia hoʻolaha. Harold Teo, Mea hana no ʻO ke ahi ahi, i ʻōlelo e pili ana i ka hui pū ʻana me Netflix.

Mahele Hope: Raid and Run

Manaʻo ka Polofesa ma Bermuda e ʻimi i ke gula a hoʻopakele mai ka Free Fire Squad i hopu ʻia i ka wā heist, me ke kōkua mai nā mea pāʻani Free Fire. 

E hoʻomaka ana i ka lā 3 o Dekemaba, hiki i nā mea ola ke hui pū me Polofesa a me kā lākou Pūʻali ahi manuahi e hoʻopau i ka heist hope loa. 

No ka hoʻihoʻi ʻana i ke gula a hoʻokuʻu i nā lālā o ka hui Free Fire, pono nā Survivors e hahai i nā ʻōlelo a ke Kumu a hoʻopau i nā misionari like ʻole i ka pāʻani.

Episode Hope

E hōʻike pū ana ʻo Raid a me Run i kahi kikowaena hou. ʻO ka Episode hope o Raid and Run e loaʻa nō hoʻi kahi ʻili ʻili i loko o ka pāʻani, kahi hoʻololi hou, a me nā hanana pūnaewele.

I ka hiki ʻana i ka hana o ka hoʻouka kaua a me ka hakakā, hiki i nā mea ola ke ʻaʻahu me nā mea kūʻokoʻa i manaʻo ʻia e hakakā me ke ʻano! 

E hui pū i ka misionari hope a Polofesa me kēia ʻokoʻa ʻO ke ahi ahi x ʻOhi kālā Heist i loaʻa i nā Survivors e ʻaʻahu a komo piha i ka ʻike o ka crossover.