La Liga: Benzemas dobbel mot Elche hjelper Real Madrid med å ta Barcelona til andreplass

La Liga: Real Madrid ga fra seg ledelsen i andre omgang mot Elche i deres avgjørende møte, men en sen dobbel fra Karim Benzema hjalp dem å komme tilbake og score 3 avgjørende poeng på lørdag.

Karim Benzemas dobbel hjalp Real Madrid med å score 3 avgjørende poeng mot Elche på lørdag (Reuters Photo)

SKILLE SEG UT

• Real Madrid slo Elche 2-1, takket være Benzemas siste seier
  • Seieren førte Real Madrid foran Barcelona til andreplass i ligatabellen
  • Den nåværende mesteren, Real Madrid, er 5 poeng bak lederen Atlético de Madrid, som har en kamp mindre

Real Madrids forsøk på å forsvare La Liga-tittelen er veldig levende, da mesterne klarte et comeback over Elche i ligakampen deres på lørdag på Alfredo Di Stefano stadion.

Seieren plasserte Real Madrid på andreplass i tabellen med 57 poeng, fem bak leder Atlético de Madrid, som besøker Getafe senere på lørdag og ett foran tredjeplasserte Barcelona, ​​som er vert for Huesca på mandag.

Real Madrid trengte alle 3 poengene på lørdag for å holde tritt med lederne Atlético de Madrid og Barcelona, ​​men de skled til 0-1 i det 61. minutt da Elche-forsvarer Dani Calvo headet en i nettet.

El Real senket ikke skuldrene mot en målbevisst Elche og fortsatte å avansere. Presset virket da Karim Benzema headet inn utligningen i det 73. minutt. Akkurat da det så ut som Madrid ville avslutte med bare ett poeng fra kampen, scoret Benzema et vinnermål i overtid – en utsøkt volley som førte Real 2-1.

Benzema har vært i god form med Real i det siste. Det var stjernespissen som scoret et sent mål i en utligning mot Atlético de Madrid forrige uke.

Zinedine Zidanes trekk om å ikke starte med Toni Kroos og Luka Modric virket mot ham, men den franske taktikeren satte midtbaneduoen på kort tid etter at Elche tok ledelsen. Lørdagens seier markerte også returen til kaptein Sergio Ramos, som gjennomgikk en kneoperasjon for to måneder siden.