Money Heist vender tilbake til gratis ild i siste episode

Money Heist vender tilbake til gratis ild i siste episode. 

Garena har annonsert den andre delen i Gratis brann's crossover med Money Heist. Kanskje det var dette som fengslet mange spillere over hele verden høsten i fjor. 

Fra 3. til 14. desember Money Heist kommer tilbake til Free Fire med en begivenhet i spillet kalt Final Episode: Raid and Run. Arrangementet vil introdusere nye oppdrag, tematiske samarbeidsartikler og aktiviteter for engasjement på sosiale medier.

«Dette andre årets Free Fire x Money Heist-kampanje bygger på den flotte mottakelsen vi opplevde i det første arrangementet av crossoveren i fjor. 

Vi vurderer hva slags innhold spillerne våre vil ha, og ser på måter å inkorporere dette i Free Fire-verdenen. 

Innhold som kan bringe fellesskap sammen – i eller utenfor spillet er det vi ønsker å feire gjennom denne kampanjen.» Harold Teo, produsent for Gratis brann, sa om det nylige samarbeidet med Netflix.

Siste episode: Raid and Run

Professoren tilbake i Bermuda har til hensikt å finne gullet og redde fra Free Fire Squad fanget under et ran, med hjelp fra Free Fire-spillere. 

Fra og med 3. desember kan overlevende slå seg sammen med professor og deres frie brannlag for å fullføre det endelige ranet. 

For å gjenvinne gullet og frigjøre medlemmer av Free Fire-troppen, må Survivors følge instruksjonene fra professoren og fullføre forskjellige oppdrag i spillet.

Siste episode

Raid and Run vil også ha et nytt grensesnitt. Avslutningsepisoden av Raid and Run vil også ha et skin-reskin i spillet, et oppdatert grensesnitt og nettbaserte hendelser.

Når det kommer til oppgaven med å raide og slåss, kan overlevende også kle seg med eksklusive gjenstander som er tematisert for å kjempe med mote! 

Bli med på professorens endelige oppdrag med denne unike Gratis brann x Money Heist-samling som er tilgjengelig for Survivors for å kle seg ut og få full opplevelse av crossover.