Real Madrid vil at Sergio Ramos skal komme tilbake så fort som mulig: Zinedine Zidane

Real Madrid-trener Zinedine Zidane sa at han ikke klandrer Spania for kaptein Sergio Ramos' siste skade før sesongens skyting.

Midtforsvarer Ramos skadet leggen mens han varmet opp for Spania etter 3-1-seieren over Kosovo onsdag. Han kom inn som innbytter i det 86. minutt i VM-kvalifiseringen.

35-åringen ser ut til å være fraværende fra begge kampene i den kommende Champions League-kvartfinalekampen med Liverpool, samt neste lørdags El Clásico mot Barcelona.

Lokale medier rapporterte at Ramos vil være savnet neste måned ettersom Real Madrid prøver å forsvare La Liga-kronen og gjenvinne seks poeng over ligalederen Atlético de Madrid.

Zidane var imidlertid optimistisk da han ble spurt om kuppet.

"Vi vil alltid at Sergio skal være i form og tilgjengelig, men nå må vi bare fokusere på spillerne vi har," sa Zidane på en pressekonferanse i forkant av lørdagens besøk til 18.-rangerte Eibar.

«Disse tingene skjer i fotball, den delen av spillet vi ikke liker. Men ting skjer og du må bare akseptere dem. Vi vil at du skal komme deg og komme tilbake så snart som mulig. Vi vet hvilken spiller og hvilken kaptein han er.

– Det er klart jeg ønsker å ha alle spillerne mine i form, men det er ikke tilfelle. Vi har 10 kamper igjen i La Liga, og vi må konsentrere oss.

Det var bedre nyheter for Zidane med visjonen om at Toni Kroos og Eden Hazard skulle komme tilbake til trening, men franskmannen insisterte på at de ikke vil komme tilbake til handling etter muskelproblemer.

«Det er mange spill som utvikler seg raskt, og vi vil ikke gjøre noe dumt. Vi vil se hvordan vi skal håndtere det.

«Vi har ingen plan med Hazard, men vi vil ikke presse ham.

«Vi ønsker å gå litt etter litt. Hvis det er tre dager, så flott, men hvis det er 10 dager, så får det være. Vi er glade for at han er i bedring. "

.