Ole tele o fa'asologa anime ole a fa'alauiloa ile Summer 23 o lo'o fa'asalalauina a'o lata mai le vaitau o lumana'i. O le ata tifaga fou, Level 1 Demon Lord ma One Room Hero, ua sauni uma e tatala ia Iulai. E oo lava ia Kadokawa na faʻasalalau se faʻasalalauga e faʻaalia ai le au taʻutaʻua, ae o Toufu na fatuina ata e faamanatu ai lana anime. E ese mai i lona igoa, Level 1 Demon Lord e le o se Isekai; ae, o se ituaiga o Isekai faʻaliliu e tatau ona nofouta i ai tagata matamata o polokalame e pei o le The Devil is a Part-Timer.

Ua mavae le sefulu tausaga talu ona manumalo malosi Max i le Demon Lord. Po o le a lava le faʻamatalaga, o le Demon Lord, o loʻo i ai nei i foliga o se tamaititi, faʻanatinati atu ia Max e maua ai se taui.

Laasaga 1 Demon Lord ma One Room Hero saunia e Toufu o le a le pine ae suia mo le televise, ma mulimuli ane tatou aʻoaʻoina atili e uiga i mea e faʻamoemoeina. O le faasologa o le a amata i le 2023, e tusa ai ma le faʻamatalaga, lea e aofia ai foʻi se faʻasalalauga faʻapitoa, se ata, ma nai faʻafouga o tagata ma auvaa.

Keisuke Inoue, faatasi ai ma Toshiya Ohno, ua sauni e taitaia le anime, ma ua faatulagaina mo le faafiafiaina e SILVER LINK ma BLADE studios. E le gata i lea, o le a avea ma sui fou o Naomi Ōzora o le Demon Lord, Yūichi Nakamura o Max, Ami Koshimizu o Yuria, Hiro Shimono o Leo, Yoshitsugu Matsuoka o Fred, ma Yōko Hikasa o Zenia. I le taimi lava e tasi, o Yoshihiro Watanabe o le a avea ma mamanu uiga.

O se alii temoni ma le toa na manumalo ia i laua uma e nonofo i lo tatou lalolagi, ma avea ai le Laasaga 1 o Demon Lord o se mea uiga ese.

2019 na va'aia le amataga o le manga fa'atauva'a e ala i le fa'asologa o Toufu i luga o le upega tafa'ilagi a le Houbunsha Comic Fuz/app. O le kamupani fa'aPeretania a le manga, Seven Seas Entertainment, o lo'o aoteleina le fuafuaga e fa'apea:

O le One Room Hero o se tagata masani e nofo i totonu o se fale tauagafau e le amanaiaina lona pupula natia. Faauupegaina na o lona naunautaiga e le mafai ona motusia ma se potu e tumu i miti, na ia agai atu ai i se misiona e faaumatia le pogisa ma se loto tauagafau ma se agaga le faatuai.

O se toa toa ua faatoilaloina le Demon Lord, ae o le a mautinoa lava le toe foi mai. O Max, o se toa malosi ma lauiloa, na faatoilaloina le Demon Lord. Na moe le Temoni e fai lana tauimasui suamalie ia i latou na agaleaga ia te ia ma toe faʻatumu lona malosi. Ina ua ala mai o ia, sa ia tuu ifo lana vaai mataʻutia Demon Lord, ma o lona tagata atoa o chibi.

Sa alu atu o ia e vaai le toa lea na fasi muamua o ia ma sa faateia i le vaai atu ia Max. Ua aliali mai o le toa ua avea nei ma se tagata e nofo i lona potu eleelea.

Pe o le a faatoilaloina ea e se pupuni i totonu le malosi o le pogisa?

O vaega muamua ole Level 1 Demon Lord ma One Room Hero anime ole a fa'aalia ile HIDIVE. Le Laasaga 1 Demon Lord ma le One Room Hero e ulufale mai i la matou 'au fa'atuputeleina o le 2023 simulcasts i nisi o fa'asalalauga fou o lo'o fa'atalitali ma le naunauta'i a Iapani - ma e na'o le avanoa e maua e tagata fa'atau HIDIVE, o le tala lea a John Ledford, Pule Sili o le HIDIVE.

"Matou te fiafia e aumai lenei fa'asologa fou anime malie i HIDIVE mulimuli ane i lenei tausaga.

Na faaopoopo mai John Ledford, Mulimuli ane i lenei tausaga, matou te fiafia e faʻafeiloaʻi lenei faasologa fou o le anime i le HIDIVE!