Super Mecha Champions talimalo Kizuna AI's muamua virtual konaseti ola

Super Mecha Champions talimalo Kizuna AI's muamua virtual konaseti ola.

Super Mecha Champions sa i ai se galulue faʻapitoa mo a latou tagata fiafia. NetEase's neo-futuristic shooter na tuʻufaʻatasia ma le tagata tusiata lauiloa Kizuna AI mo se konaseti fiafia mai Oketopa 16-18.

Fa'aulutalaina “Iinei mo Oe” SMC × Kizuna AI LIVE, o le mea na tupu na va'aia ai tagata fiafia o lo'o fa'apotopoto mai itu uma e auai i le koneseti metaverse a le ta'aloga.

Kizuna AI o le lalolagi muamua virtual YouTuber na faia lana amataga ia Tesema 2016. Faatasi ai ma le sili atu i le 2.98 miliona tagata mulimuli, ua faʻasalalau e Kizuna le tele o pese ua matua taliaina i le lalolagi atoa.

O lana pese solo muamua, Talofa, Taeao, o le pese numera tasi lea i luga o le siata Top 50 vaiaso a Spotify Viral i Iapani.

I le va o Oketopa ma Tesema 2018, na faʻasalalau ai e Kizuna pese e iva i vaiaso sosoo e iva, o nei mea uma na maua muamua i le iTunes Store faʻavasega musika faaeletonika.

Ina ua maeʻa, sa tele ana konaseti na faia i le Summer Sonic 2019 ma faʻatasi ai ma le UTA, o se lala tele a Amerika.

Na fa'atulagaina e le SMC se konaseti toetoe lava a moni mo Kizuna. Sa i ai se tulaga tele, susulu malamalama mo ia ma e mafai e tagata fiafia ona feoai solo i le avanoa e fai ai e pei o se konaseti moni, o loʻo ave laau mumu, mea faʻafefe, ma isi mea faʻatasi ma i latou.

O a latou pese sa teuteuina i se auala e mafai ai e le au musika ona sisiva i le taimi o aufaipese.

Na amata e Kizuna le konaseti ma Future Base, o le na faʻafeiloaʻi tagata fiafia i le lumanaʻi lalolagi o le SMC. Na soso’o ai ma lana pese mata’utia Sky-High.

O lea foi na vaaia ai le usuina e ia o se pese fou na faia faapitoa mo le faatasiga e taua o Here for You, o lea na ia sui ai i se ofu faapitoa i totonu o taaloga e igoa o le mirai no oto (leo o le lumanai).

O le pese numera fa o se mea na ofo ai ona o le Black AI na auai o se malo faʻapitoa, ma mafua ai ona faʻafefe tagata fiafia! Na mae'a e Kizuna lana konaseti ma AIAIAI.

Na o mai faatasi ma le taumasuasua o mea faapapa ma le fiafia. O le faaaliga na matua manuia lava.

E le'o le ulua'i fa'atasi lea a le Super Mecha Champions ma e mautinoa e le o le mea mulimuli lea.

Latou te fuafua e faia le tele o felagolagomai mo tagata fiafia e fiafia ai ma fatuina se siosiomaga sili ona maopoopo e faʻatamaoaigaina ai le aganuu a le SMC.

Download le Super Mecha Champions mo le leai o se totogi ile polokalama Faleoloa ma Google taʻavale.