Liverpool-fans hyllar Chelseas mittfältare Kante

Liverpool-fansen hyllar Chelseas mittfältare Kante.

Liverpool tappade mer mark i Premier League-titeltävlingen på söndagen genom att misslyckas med att slå Chelsea på Stamford Bridge. De två lagen spelade oavgjort 2-2 och Liverpool-fansen har applåderat N’Golo Kante.

Liverpool gick in i matchen 12 poäng efter Manchester City, efter att Pep Guardiolas lag vann en sen seger över Arsenal på Emirates. De röda behövde vinna bara för att hålla underläget under tvåsiffrigt.

De röda fick en bra start, men det kunde ha varit väldigt annorlunda. Sadio Mane kunde lätt ha sett rött för en armbåge i den första minuten av César Azpilicueta. Mane själv öppnade målskyttet, i sin sista match mot AFCON.

På samma sätt är Mo Salah på väg att flyga till AFCON och spela för Egypten, men inte innan han har gjort ännu ett lysande mål för Liverpool. Men det stod 2-2 innan paus, tack vare det underbara målet från Mateo Kovacic och insatsen från Christian Pulisic.

Vad säger Liverpool-fansen om Chelseas mittfältare Kante?

Den 30-årige Kante fick en assist för Chelsea, skapade Pulisic-målet, samt producerade tre nyckelpassningar, enligt WhoScored. Det var mer än någon av hans lagkamrater. Två tacklingar, tre interceptions, 63 av 73 passningar.

En mästerklass av världscupvinnarens prestation 2018. Många Liverpool-fans tog till Twitter efter att ha sett 30 miljoner pund (BBC) Chelsea-stjärnan Kante lyser på Stamford Bridge, och många applåderade fransmannen.