Roma drabbades av en

Jose Mourinho sa att hans Roma-lag drabbades av en "psykologisk svacka" efter att ha släppt in tre

mål på bara sju minuter under förlusten i Juventus.

Roma var före med 3-1 med bara 20 minuter kvar innan Juves otroliga comeback.

Romas Lorenzo Pellegrini fick också en sen straff räddad av Wojciech Szczesny efter Matthijs

de Ligt skickade ytterligare ett rött kort i handboll.

”Vi var perfekta i 70 minuter; Men efter det hade vi en känslomässig krasch.”

Mourinho sa till DAZN.

"När det finns ett problem, ska du kunna återhämta dig och bevisa vad du är

gjorda av, Men det finns några människor i omklädningsrummet som bara är lite för vackra men en

lite svag. ”
Mourinhos lag inkluderade lånevärvningen Ainsley Maitland och Niles i deras startelva för

bara andra gången, tog ledningen efter 11 minuter när Tammy Abraham nickade hem

Jordan Veretouts hörna från den närmaste stolpen för sitt 14:e mål i alla matcher

nuvarande kampanj.

Paulo Dybala kvitterade för Juve strax före halvtid. Han gjorde mål med en ostyrd insats för att

hörnet från nära kanten av nätet.

Henrikh Mkhitaryan återställde Romas ledning strax före början av andra halvlek efter

hans långdistansanfall slogs över Daniele Rugani innan han gick över Szczesny

innan Pellegrinis ögonblick gjorde en spektakulär frispark från 25 yards i övre hörnet,

satte Romas lag på gränsen till en enkel seger.

Men Juves comeback utlöstes i den 70:e minuten då Manuel Locatelli nickade

hem Alvaro Moratas kryss, gjort från 6 yards.

Sedan, två minuter senare, fick ersättaren Dejan Kulusevski sitt mål på nära håll inledningsvis

avfärdad som offside, men beslutet upphävdes efter en utökad videoassistent

domarcheck.

Försvararen Mattia De Sciglio, som var inhoppare, väckte skratt bland spelarna efter

han slog vinnaren i det nedre hörnet inifrån zonen.

Det fanns massor av dramatik under de sista 10 minuterna av matchen när center-

backen De Light blev utvisad för en andra bokningsbar förseelse för att ha blockerat Abrahams skott förbi

sträcker ut sin arm in i zonen.

Pellegrini gjorde målspark, men Szczesny hade rätt i sin bedömning och sparkade

bollen ur vägen.

Segern håller Juventus fem poäng tre poäng bakom Atalanta och ligger femma sist

plats för Champions League-positionen efter att ha slagit Udinese med 6-2. Roma stannar kvar